arcplasztika

Nem ritka az sem, hogy a fiatalosabb vonásra vágyók döntenek az arcplasztika mellett, mely számos lehetőséget rejt magában. A plasztikai területek az arcon az alábbiak lehetnek:

  • A szemhéjplasztika már önmagában is jelentős változást eredményező eljárásától kezdve egészen
  • a nyak-,
  • és az állplasztikáig.

Az arcplasztika a rendellenességek ellen is alkalmazható

Ha a velünk született adottságok folyamatos frusztrációt okoznak bennünk, és ez a mindennapi önbizalomra is rányomja bélyegét, akkor a legjobb választás lehet a plasztikai sebészet kínálta előnyökkel élni, és kihasználni mindazokat a lehetőségeket, amelyeket az orvostudomány állít a szépség szolgálatába. Akár műtét nélküli megoldások is szóba jöhetnek bizonyos esetekben, hiszen ma már többféle arcfiatalító eljárás és saját zsírral történő feltöltés is lehetségesek.

Kinek ajánlott a fülplasztika?

Mivel arcunk központi szerepet tölt be megjelenésünket illetően, így nem mindegy, hogy mennyire vagyunk azzal elégedettek. Nem csak az öregedés hagyhat nyomot azonban az arcon, hanem a veleszületett rendellenességek, a normálistól eltérő méretek is gondot okozhatnak. Különösen így van ez akkor, ha a fülről van szó, melynek túlságosan elálló jellege, vagy méretbeli eltérései bizony akár önbizalomhiányra is okot adhatnak. Ilyenkor célszerű mihamarabb a fülplasztika kínálta lehetőségekkel élni, és korrigáltatni az arra szoruló részeket. 10 éves kor alatt nem javasolják a szakemberek a beavatkozást, afölött azonban minden további nélkül elvégezhető. A koponya és a fülkagyló szögének megfelelő kialakításával megszüntethetőek az elálló fülek.Kinek ajánlott a fülplasztika