Ki a legjobb plasztikai sebész Magyarországon?

Mitől a legjobb valaki? Az eredményeitől és a hozzáállástól, mely az eredményekig vitte. A legjobb plasztikai sebészek Magyarországon kivétel nélkül a szakadatlan tanulás és folyamatos fejlődés hívei. Szakterületük minden újdonsága, az újabb és mélyebb ismeretek megszerzése fontos számukra, emellett pedig ami az elsődleges, az a páciensek elégedettsége, és a szakma elismerése.

A top 4 plasztikai sebész

top 3 plasztikai sebész logója

A nagyszámú sikeres és elismerésre méltó magyar plasztikai sebész közül kiemelkedik három név, akik nemzetközi elismertségnek örvendenek és pácienseik ódákat zengnek róluk, akárcsak a szakma. A négy jelentős név, Dr. Karvász Tamás, Dr. Vincente Rodrigo, Dr. Toperczer Zsolt és Dr. Mohammad T. Jaberansari. Mind a négyen sokat tettek a plasztikai sebészetért, Dr. Karvász Tamás számos új eljárás meghonosítójaként és a legtapasztaltabb plasztikai sebészként áll magasan a talán nem is annyira képzeletbeli ranglétrán. Ismerjük meg őket kicsit közelebbről!

Ismerje meg Magyarország legjobb plasztikai sebészeit

 • Dr. Vincente Rodrigo

Dr. Vincente Rodrigo főorvosa és társtulajdonosa a Nemzetközi Plasztikai sebészeti Centrumnak. ISAPS tagsággal rendelkezik, ezt azt jelenti, hogy egy olyan rendszer tagja, amely biztosítja a páciensek számára a nemzetközi garanciát mindennemű, a tagjai beavatkozása következtében szükségessé vált utókezelésre, helyreállító műtétre a világ minden pontján. Aki biztosra szeretne menni, annak ez egy jó támpont. Magyarországon mindössze tizenkét plasztikai sebész bír ISAPS tagsággal, köztük Dr. Karvász Tamás is. Dr. Vincente Rodrigo a SOTE Általános Orvosi Karán szerzett orvosi diplomát, majd 1988-ban sebészeti szakvizsgát tett. 1991-ben rezidenskedett a Szövetség utcai Plasztikai Sebészeti Osztályon, majd sikeres szakvizsgája után ösztöndíjjal vett részt egy atlantai kurzuson. Pácienseinek véleménye az interneten több helyen is olvasható és egytől egyig messzemenőkig pozitív.Ki a legjobb plasztikai sebész Magyarországon

 • Dr. Karvász Tamás

Dr. Karvász Tamás, mint említettük nagy úttörője és legtapasztaltabb orvosa a magyar plasztikai sebészetnek. Szintén a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum társtulajdonosa és vezető plasztikai sebésze, aki szintén nemzetközi elismertségnek örvend. A szakmai sikerein kívül különösen büszke lehet arra, hogy páciensei a kiemelkedően emberséges és megnyerő hozzáállását méltatják a tökéletes megelégedettségük mellett. Karvász doktor szakmai elismertségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Magyar Plasztikai Helyreállító És Esztétikai Sebész társaság elnökévé választották, valamint ahogy említettük, ISAPS tag. Orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi egyetemen szerezte, szakvizsgáját 1991-ben tette le, majd 1996-ban a plasztikai sebészet felé orientálódott. Plasztikai sebészeti szakvizsgája után széleskörű tapasztalatokat szerzett az ország legnevesebb plasztikai sebészeti osztályain, majd 2004-ben a Péterfy Sándor utcai kórház Plasztikai Sebészeti osztályának főorvosává nevezték ki.

 • Dr. Toperczer Zsolt

Dr. Toperczer Zsolt adjunktus, orvosbiológiai mérnök, plasztikai sebész, 2002 óta tart magánrendeléseket

végzettségei:

 • 1992 Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Kar, Budapest
  Diploma: Általános orvos, Dr. Med. Univ., cum laude
 • 2000 Budapesti Műszaki Egyetem, Informatikai Kar
  Diploma: Orvosbiológiai Mérnök (Biomedical Engineer MSc)
 • 1998 Általános Sebészet szakvizsga
 • 2001 Plasztikai és Égési Sebészet szakvizsga

munkahelyei:

 • 1992-2000. Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, Sebészeti Osztály
 • 2000. Budai Irgalmasrendi Kórház, Sebészeti Osztály
 • 2001. ToperForm Egészségügyi Szolgáltató Kft. (ügyvezető igazgató, vezető orvos)
 • 2018. Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum (közreműködő vezető plasztikai sebész)

Az esztétikai sebészet szinte teljes spektrumában otthon van, de fő profilja a mellplasztika. Kiválóan beszél angolul és németül.

 • Dr. Mohammad T. Jaberansari

Dr. Mohammad T. Jaberansari tanulással és olykor oktatással töltött évek után, 2010-től praktizál, mint plasztikai sebész

tanulmányai:

 • 1989-2001 Orvostudományi Kar Pécsi Tudományegyetem, Magyarország 
 • 2004-2006 Membership examination, Királyi Sebészeti Egyetem, Edinburgh, Egyesült Királyság
  2007. CCBST Intercolleg. Egyesült Királyság
 • 2008 -tól Általános sebészeti szakorvos
 • 2012 -től Plasztikai sebész

Számos munkahelyen bizonyított világszerte, 2000 és 2003 közt például előadott a Pécsi Tudományi Egyetem Orvosi karán

 • 2010-től viszi saját praxisát
 • 2014-től Dentium Implant Center plasztikai sebésze 
 • 2018-tól a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti centrum közreműködő vezető sebésze

Hisz az élethosszig tartó tanulásban, manapság is erre áldozza szabadidejét. Két kisfiú édesapja, anyanyelvén, a perzsán túl kiválóan beszél angolul és magyarul.

A vidékieknek is megéri a fővárosba utazni

legjobb plasztikai sebész

Az említett három nagy név mellett, akik a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum vezető orvosai,  Magyarországon több elismert plasztikai sebész is praktizál. Igaz, hogy országunk szinte minden szempontból egyetlen igazi nagy központtal rendelkezik, ez pedig a főváros, ám vidéki városainkban is megtalálható a szakértelem. Van egy masszív tízes lista, melynek első három helyét a fentebb említett plasztikai sebészek foglalják el, azonban a maradék hét helyen is remek, elismert és komoly pályát befutott orvosok található. Vác neves plasztikai sebésze Dr. Nagy Lajos, Szegeden Dr. Viczián Csaba és Dr. Bajusz Huba, Debrecenben Dr. Fábián Zsolt és Dr. Molnár Csaba várják a szépülni vágyókat vagy helyreállító műtétre várókat. Sopronból is van kit említeni, Dr. Sándor Imre kiváló eredményeivel a legjobb tíz között említendő, ahogy Dr. Fierpasz Ferenc is, Békéscsabán.