Ki a legjobb plasztikai sebész Magyarországon?

Mitől a legjobb valaki? Az eredményeitől és a hozzáállástól, mely az eredményekig vitte. A legjobb plasztikai sebészek Magyarországon kivétel nélkül a szakadatlan tanulás és folyamatos fejlődés hívei. Szakterületük minden újdonsága, az újabb és mélyebb ismeretek megszerzése fontos számukra, emellett pedig ami az elsődleges, az a páciensek elégedettsége, és a szakma elismerése.

A top 3 plasztikai sebész

top 3 plasztikai sebész logója

A nagyszámú sikeres és elismerésre méltó magyar plasztikai sebész közül kiemelkedik három név, akik nemzetközi elismertségnek örvendenek és pácienseik ódákat zengnek róluk, akárcsak a szakma. A három jelentős név, Dr. Karvász Tamás, Dr. Vincente Rodrigo és Dr. Wágner Pál. Mindhárman sokat tettek a plasztikai sebészetért, Dr. Wágner Pál például az elsők között végzett laporoszkópos műtétet, Dr. Karvász Tamás pedig számos új eljárás meghonosítójaként és a legtapasztaltabb plasztikai sebészként áll magasan a talán nem is annyira képzeletbeli ranglétrán. Ismerjük meg őket kicsit közelebbről!

Ismerje meg Magyarország legjobb plasztikai sebészeit

  • Dr. Vincente Rodrigo

Dr. Vincente Rodrigo főorvosa és társtulajdonosa a Nemzetközi Plasztikai sebészeti Centrumnak. ISAPS tagsággal rendelkezik, ezt azt jelenti, hogy egy olyan rendszer tagja, amely biztosítja a páciensek számára a nemzetközi garanciát mindennemű, a tagjai beavatkozása következtében szükségessé vált utókezelésre, helyreállító műtétre a világ minden pontján. Aki biztosra szeretne menni, annak ez egy jó támpont. Magyarországon mindössze tizenkét plasztikai sebész bír ISAPS tagsággal, köztük Dr. Karvász Tamás is. Dr. Vincente Rodrigo a SOTE Általános Orvosi Karán szerzett orvosi diplomát, majd 1988-ban sebészeti szakvizsgát tett. 1991-ben rezidenskedett a Szövetség utcai Plasztikai Sebészeti Osztályon, majd sikeres szakvizsgája után ösztöndíjjal vett részt egy atlantai kurzuson. Pácienseinek véleménye az interneten több helyen is olvasható és egytől egyig messzemenőkig pozitív.Ki a legjobb plasztikai sebész Magyarországon

  • Dr. Karvász Tamás

Dr. Karvász Tamás, mint említettük nagy úttörője és legtapasztaltabb orvosa a magyar plasztikai sebészetnek. Szintén a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum társtulajdonosa és vezető plasztikai sebésze, aki szintén nemzetközi elismertségnek örvend. A szakmai sikerein kívül különösen büszke lehet arra, hogy páciensei a kiemelkedően emberséges és megnyerő hozzáállását méltatják a tökéletes megelégedettségük mellett. Karvász doktor szakmai elismertségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Magyar Plasztikai Helyreállító És Esztétikai Sebész társaság elnökévé választották, valamint ahogy említettük, ISAPS tag. Orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi egyetemen szerezte, szakvizsgáját 1991-ben tette le, majd 1996-ban a plasztikai sebészet felé orientálódott. Plasztikai sebészeti szakvizsgája után széleskörű tapasztalatokat szerzett az ország legnevesebb plasztikai sebészeti osztályain, majd 2004-ben a Péterfy Sándor utcai kórház Plasztikai Sebészeti osztályának főorvosává nevezték ki.

A vidékieknek is megéri a fővárosba utazni

legjobb plasztikai sebész

Az említett három nagy név mellett, akik a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum vezető orvosai,  Magyarországon több elismert plasztikai sebész is praktizál. Igaz, hogy országunk szinte minden szempontból egyetlen igazi nagy központtal rendelkezik, ez pedig a főváros, ám vidéki városainkban is megtalálható a szakértelem. Van egy masszív tízes lista, melynek első három helyét a fentebb említett plasztikai sebészek foglalják el, azonban a maradék hét helyen is remek, elismert és komoly pályát befutott orvosok található. Vác neves plasztikai sebésze Dr. Nagy Lajos, Szegeden Dr. Viczián Csaba és Dr. Bajusz Huba, Debrecenben Dr. Fábián Zsolt és Dr. Molnár Csaba várják a szépülni vágyókat vagy helyreállító műtétre várókat. Sopronból is van kit említeni, Dr. Sándor Imre kiváló eredményeivel a legjobb tíz között említendő, ahogy Dr. Fierpasz Ferenc is, Békéscsabán.