Mire kell figyelnünk mellplasztika után?

Mellplasztika után melltartó

mellnagyobbítás után melltartó

Mellnagyobbítási és mellplasztikai műtét után a melleknek idő kell a teljes hegesedésig és a seb gyógyulásáig.

Ebben az időszakban pár kontrollvizsgálat és konzultáció is vár a frissen műtöttre a kezelő szakorvosával.Mindenkinek, aki mellműtétre szánja el magát számolnia kell a plasztikai beavatkozás után felépülési idővel, mely alatt teljes nyugalomra és a fizikai megterhelés szigorú elhagyására kötelezettek. A varratoknak nem szabad feszülnie, húzódnia egyáltalán és bizonyos ideig speciális melltartót is hordani kell.

Mellplasztika tapasztalatok

A műtéti sebek, öltések nagyon érzékenyek így akár egy óvatlan mozdulat fájdalom és komplikáció forrása lehet. Sokan azt gondolják, mivel a mellműtétek nagy része rutinnak számít a plasztikai sebészek számára, ezért kis vagy semmilyen kockázata nincs, – ha mégis lenne, akkor nagyon minimális veszélyfaktorról van szó – és különben is, velük ilyen eset soha nem történhet meg. Ez nem teljesben igaz, hiszen a mellplasztika, vagy mellnagyobbítás is műtétnek számít, mely mély altatásban történik, így minden beavatkozás előtt alaposan ki kell vizsgálni a pácienseket a jövőbeli kellemetlenségek elkerülése végett. A műtét után sokan úgy érzik, annyira jól vannak, hogy akár már aznap elhagyhatják a kórházat, pedig a valóságban ez semmilyen körülmény között nem történhet meg. Erre az időszakra alakítottuk ki, magánklinikánkon a luxusfelszereltségű, modern és kényelmes bútorokkal berendezett kórtermeket, melyek otthonos, nyugodt környezetet biztosítanak a felépülési folyamat kezdeti szakaszára. Az első napokban tanulja meg minden műtött, hogyan és mit kell tennie az elkövetkező pár hétben, hogy elősegítse a teljes és sikeres végeredményt. Első osztályú ápolóink segítenek, támogatnak mindenkit,addig míg magabiztosan el tudják látni magukat a klinika falain kívül is.

Mellplasztika gyógyulási idő

Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy a műtét utáni első időszak a legfontosabb, és ha követi a szakemberi utasításokat saját maga sikerének alapját teremti meg és a teljes felépülés után egy új, magabiztosabb jövő elé nézhet, csodásan szép, dekoratív kebleivel. A műtét utáni fertőzés veszélye a leggyakoribb kockázati tényező. Éppen ezért klinikánkon a higiénia magas szintű betartása prioritást élvez, az ilyen típusú komplikációk elkerülésére. Nálunk minden feltétel adott a steril környezethez, így ezt a veszélyfaktort szinte ki is tudjuk zárni egy kis időre, de fontos, hogy otthon is folytassuk a körültekintő sebellátást és kötözést. Mindenki felelős saját maga egészségéért és kezelőorvosa utasításinak betartásáért. Azok a páciensek, akiknél az előírt rutin betartásának hiánya miatt lép fel esetleges komplikáció, klinikánk nem tud garanciát és felelősséget sem vállalni. Ezért is hangsúlyozzuk minden egyes alkalommal, hogy ezek a beavatkozások is komoly műtétek és időbe telik szervezetünknek a teljes regenerálódás, implantátumnál az idegen test elfogadásáig, de türelemmel, kitartással tudjuk plasztikai sebészeinkkel együtt közösen elérni a végső célt.

legjobb mellplasztika budapest

Mellplasztika után 3 héttel

Azt is tudni kell, hogy a műtét után a mell természetesen nagyobb, és nem olyan alakú, mint amilyen a végeredmény lesz. Ez azért történik így, mert a beavatkozás folyamán a bőr és a zsírréteg is érintve van a műtétet végző plasztikai sebész által és ez legtöbbször észre is vehető a kezdeti napokban, de ne aggódjunk, ezek a duzzanatok idővel leapadnak. Bizonyos műtéteknél, pár napig kivezető csőre is szükség lehet, hogy az esetleges szervezeti reakciók által termelődött testnedvek elvezetésre kerüljenek. Hölgyeknek különösen ez a terület a legérzékenyebb és a melleknek idő kell a teljes gyógyulásáig a plasztikai beavatkozások után.